Nederlands Belgie English Deutsch Français Italiano Español čeština Suomi Ελληνικα Norwegian Bokmål Polski Português Slovenčina Slovenian Svenska Dansk Schweiz Österreich Luxembourg

Cart:

0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

Retourneren

Als je jouw bestelling om een willekeurige reden wilt retourneren (dit noemen we het herroepingsrecht), dien je het artikel ongebruikt, onbeschadigd en indien mogelijk in de originele verpakking retour te sturen binnen een termijn van maximaal 14 dagen na ontvangst. Electrische onderdelen worden alleen in de ongeopende gesealde verpakking retour genomen!
Je stuurt ons eerst een e-mail, zodat we weten, dat we jouw pakket kunnen verwachten. Het pakket moet vervolgens voorzien zijn van een brief met daarop naam, adres en bankrekeningnummer van de afzender. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, storten wij binnen een termijn van maximaal 14 dagen na ontvangst van het pakket, het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten (mits er geen andere artikelen in het pakket zaten, die niet retour komen) retour op het opgegeven bankrekeningnummer. Indien je met paypal betaald hebt, storten we het geld via paypal weer terug. De kosten van de retourzending zijn voor de consument.

ALG-Moto
Lichtmisweg 7
8035PL ZWOLLE

info@algmoto.com

© 2015 ALG-Motoparts. Alle rechten voorbehouden. | Realisatie: Magento Monkey